Vragen

Heb je vragen over Weeze Airport, of wil je gewoon een ervaring delen over bijvoorbeeld een hotel? Dan kan dat hieronder!

Belangrijk! Voordat je een vraag stelt, kijk even of jouw vraag misschien al door een ander is gesteld!

18 Antwoorden op “Vragen”

 1. Otman

  Ik heb gereserveerd voor de shuttle Nijmegen-Weeze; moet ik dus met de reserveringsbevestiging in de bus een ticket kopen? Of is er een verkooploket in Nijmegen?

  • admin Bericht auteur

   Beste Otman,

   Heb je dit met de Airport Shuttle Bus geboekt? In dat geval geldt je email als bevestigingsbewijs. Het kaartje kun je (cash) betalen bij de shuttle.

  • admin Bericht auteur

   Beste Silvia,

   Ryanair vliegt in de zomer van 2018 iedere dag van Weeze naar Alicante. Het zijn vluchtnummers FR6212 (17:00 – 19:40) en FR6213 (20:15 – 22:55). Succes met boeken!

 2. Nelke

  Vraag over het parkeren. De prijzen op de website kloppen?
  2 Weken € 62,00 en 15 dagen € 74,00 ?
  Ben ik verzekerd van een parkeerplaats, op P3, als ik niet reserveer?
  BVD. Nelke

  • admin Bericht auteur

   Beste Nelke,

   Jazeker, dit is correct. De parkeerplaats is niet gegarandeerd. Wil je toch garantie, dan kun je ook altijd reserveren.

 3. John

  Hallo ,kan een kind van 14 jaar allen vliegen van weeze naar alicante ? Of is er een begeleiding regeling ? Is dit mogelijk met ryanair ?

 4. Gea

  Ik kan bij 9292.nl geen Vliegveld Dusseldorf Weeze vinden, alleen het vliegveld bij Dusseldorf. Wat zijn de mogelijkheden om vanaf Weeze met het openbaar vervoer naar Nederland te komen, bv Nijmegen of Venlo. Via google maps is dit NIET mogelijk te vinden.

  • admin Bericht auteur

   Beste Gea,

   9292.nl werkt alleen in Nederland, helaas ligt Weeze Airport net over de grens! Vanaf Nijmegen is het mogelijk om direct de airport shuttle te pakken (reservering verplicht), meer informatie staat op https://www.weeze-airport.nl (de homepage). Met de trein kan ook, het handigst is dan om naar station Dusseldorf te reizen en dan de Regionalexpress RE10 richting Kleve te nemen. Deze stopt ook op het station van Weeze. Dan is het nog vier kilometer met een airport shuttle waar reserveren niet verplicht is!

   Succes met de reis,
   Weeze-Airport.nl

 5. Smahane

  Hoe kom ik het beste en snelste vanuit Rotterdam naar AirPort weeze met het openbaar vervoer en hoeveel gaat het mij ongeveer kosten?

  • admin Bericht auteur

   Beste Smahane,

   Je hebt 2 opties.
   * Je hebt nog de tijd om de airport shuttle te reserveren. Meer informatie staat op onze homepage (https://www.weeze-airport.nl). Je neemt de normale trein naar Nijmegen, daar reserveer je de airport shuttle en dan kom je gewoon aan op het vliegveld.
   * Je hebt geen tijd meer om de airport shuttle te reserveren. Dan reis je met de trein naar station Dusseldorf waar je de Regionalexpress RE10 neemt (richting Kleve). Je stopt op station Weeze en dan is het nog zo’n 4 kilometer naar het vliegveld. Er rijdt dag en nacht een airport shuttle van station Weeze naar het vliegveld Weeze en terug!

   Succes met de reis!
   Weeze-Airport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *